22 Temmuz 2016 Cuma

Sinemalarda Bu Ay/ Kung Fu Panda 3


Bu günde biraz animasyon diyelim ve Kung Fu Panda 3 ten bahsedelim. İlk iki filmi izlediyseniz mutlaka bunu da izleyin derim. Başrol de ki kahramanlar aynı usta shifu, kaplan, engerek, turna, maymun, çekirge ve tabi ki de po. 

















Filmin konusuna gelecek olursak po'nun gerçek babası ortaya çıkar ve onu pandların yaşadığı gizli bir vadide ki köye götürmek ister. Burası bir panda cennetidir. Eski ve mistik bir düşman ortaya çıkar Kai. Çin de ki tüm kung fu ustalarını tek tek yener ve onların çi denen özlerini alarak her geçen gün daha da güçlenir. Onun karşısında durabilecek tek bir kişi vardır ejderha savaşçısı. Fakat bunu tek başına yapamaz önce bir köy dolusu sakar pandayı eğitmesi ve onlara kung fu öğretmesi gerekmektedir.



Kung fu panda 3 her zaman ki gibi yine çok eğlenceli ve çok komik. Gerçekten hoş zaman geçireceğiniz bir animasyon. İzleyin ve gülün derim....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz