5 Mart 2017 Pazar

Sinemalarda Bu Ay / Troller

Trollerin Konusu : Troller ağızlarından düşürmedikleri şarkı ve Türkülerle her daim mutlu bir hayat yaşarlarken, Bergenler,in tek mutluluk kaynağı mideye indirdikleri troller film sevimli troller puppy ve onun renksiz dostu branc,ın yaşadığı destansı macerayı anlatıyor...





Mayısın Yorum Salı :İlk şunu belirteyim. Aile bireyleriyle çocuklarınızla izlerseniz. Türkçe seslendirme olarak izlemelisiniz. Yetişkinler izleyecekse şayet kesinlikle orijinal izlemeliler. Troller filminde müzikal içerik ve bol bol renklerin cümbüşünü gördüm. Bu film için ışıl ışıl demek yerinde ve isabetli bir karar olurdu. Renklerin canlılığı insanın içine işliyor. Alt detaylara baktığımda işin özünde küçük şeylerden nasıl mutluluk sahibi olunacağını aslında öyle coşkulu öyle güzel anlatıyor ki :)))) 



Ne karga ne martıların uyandığı zaman diliminde izlemesem,de filmi kuşluk vaktin,de izledim.( Ezan okunmamıştı izlerken daha açığı :))))







Eğlenceli bir 92 dakika vaktimi geçirdim . Küçük bir kasabada Puppy ve Branch yaşamaktadır. Bergen adlı kocaman ve ancak troll yediklerinde mutlu olan yaratıklarla karşılaştıklarında soylarının tükenmesiyle karşı karşıya geliyorlar. Kaçış serüvenleri ve macera,da bundan sonra başlıyor. Puppy titiz Brunch ise aşırı karamsar. Bu iki kahramanın maceralarını kaçırmayın derim. Animasyon severler size gelsin.... 



















19 yorum:

  1. Ahahahhaa bunlar aktroller değil değil mi?)))))sevimli bir filmmiş. Çizgi filmleri severim.
    Teşekkürler Mayıs'cığım. İzlemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar sadece Troller renkli renkli saçlı troller sevimli şirin hahahahahaha Alemsin Müjde :))) Animasyon aslında ama çok tatlılar müzikal seversen izle derim :)

      Sil
  2. Merhaba.
    Bizde dün akşam izleidkhemde büyük bir keyifle.
    Bazen böyle ara filmler animasyonlar iyi oluyor. :)
    İyi haftalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bende izlerim çok en güzel animasyonlar bence hem eğlenceli renklerin çoşkusu insanı mutlu ediyor. Teşekkür ederim yorumunuz için....

      Sil
  3. bizim buraara böylr fimler gelmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melo İnternet izleyebilirsin Çok tatlılar izle neşeli Müzikli güzel :))) Güldürüyor insanı :)))

      Sil
  4. Trol deyince aklıma twitterdeki sahte hesaplar geldi. Ne anlama giliyor acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaaa Nasıl hatırlamazsın ???? Çocuklar için yok mu Troller ????:)) Sevimli minik oyuncaklar Renkli renkli saçları vardı :))) Yaz Googele bak oyuncak diye yaz çıkıyor Çok şirinler izle bak çok seveceksin müzikallı güzel sevimli :))))

      Sil
  5. Evet evet İlkay çok güzel çok sevimliler Bilmiyorum benim içimdeki çocuk durmuyor Mübarek :)))hahahahahhahahaha

    YanıtlaSil
  6. Benim de var sarı bir troll... Sanırım 7 yıl oldu. Hala masamda. Böyle çılgın parti düşkünü bir karakter. Gideceğim ben de filme 😍 Kalemine sağlık Mayıs'ım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende hatırlıyorum İnternet,e düştü canım izleyebilirsin Canım yorumun için teşekkür ederim Cancağızım....

      Sil
  7. Ben de kizimla gitmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2016 yılına ait yapım evde izleyebilirsiniz derya :)))

      Sil
  8. Animasyon dedin mi akan sular durur yeminlen hafta sonları izlenen filmlerin büyük çoğunluğu amimasyon :) Biz de ısrar yok tehdit var :)) Çocukların ama anne yaa çığlıklarına kulak asmadan tamamen (anti) demokratik bir yolla anne gücüyle animasyon izliyoruz :)). Demek bu haftanın animasyonu troller yaşasın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Güldürdün beni yazınla Ortanca bakalım beğenecek mi bizimkiler :) Öpüldün......

      Sil
  9. Çocuklarla birlikte gidebiliriz o halde;) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde,de izleyebilirsiniz düştü çünkü :))) Ben teşekkür ederim yorum için....

      Sil
  10. Geçen kardeşlerim izliyordu ben ilgilenmemiştim şimdi merak ettim iyi mi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahahahhaha Al bak işte görüyorsun İnsan bu tatlı Trolleri izlemez mi yaaa Müzikal bile izlenir. Tavsiye ederim :)))

      Sil

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz