25 Aralık 2017 Pazartesi

Sinemalarda Bu Ay / Star Wars Son Jedı

Selam,
Sonunda beklediğim film vizyona girdi... Star Wars last jedi , önce şunu belirteyim kendimi bildim bileli star wars hayranıyım ilk üç film ben doğmadan önce vizyona girmesine rağmen muhtemelen On Üç  yaşında falan eski üçlemeyi izleyip hayran olmuştum. 

Bölüm 4 Yeni bir umut 1977
Bölüm 5 İmparator 1980
Bölüm 6 Jedi'nin dönüşü 1983

Sonra 1999 yılında hikayenin başı yayınlandı yine bir üçleme şeklinde 

bölüm 1 Gizli tehlike 1999

bölüm 2 kolonların saldırısı 2002

bölüm 3 Sith'in intikamı 2005

Dolayısıyla seri tamamlandı artık deyip baştan oturup keyifle izledim bu efsaneyi. Derken George Lucas yapacağını yaptı ve 2015 yılında yeni bir üçleme ile star wars'ın devam ettirdi.
bölüm 7 güç uyanıyor 2015

Sürprizler bununla da bitmedi 2016 yılında 3. filim ile 4. film arasında geçen Ölüm yıldızının nasıl inşa edildiği ve planların prenses Lea'nın eline nasıl geçtiğini anlatan bir film yayınladı.

Bölüm 3.5 Rouge One 2016

Ve günümüze geldik Aralık 2017. Aslında uzun uzun anlatabilirim ama izlemediyseniz spoiler vererek filmi berbat etmeyeyim. Sadece şunu söyleyeyim. 7. filmden çok daha fazla hareket var. Luke skywalker daha çok görünüyor. Karakterler hikayede ki yerlerini buluyorlar.Üç D boyutlu görsel bir şölen. Efektler çok iyi.

Daha ne diyeyim izleyin izleyin ....

16 yorum:

  1. İlk film 77'de miydi aaah, tam 20 yaşındaymışım. Hey gidi günler hey, Üsküdar Sunar sinemasında izlemiştik, çoktan yıkıldı, filmin oyuncularıyla birlikte yaşlandım, prenses Leia'ya çok üzüldüm mekanı Cennet olsun. Ben gidemedim buna, ilk kez bir Star Wars filmine gitmedim, tek başıma gitmek istemedim bir de 3 boyutlu istemiyorum, migrenimi tetikliyor:((

    Eline sağlık Mayıs'cığım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde izlersin Müjde :) Olsun Kısmet Ben teşekkür ederim yorum için :)

      Sil
  2. Geçenlerde vizyonda gidebileceğimiz filmlere bakıyorduk. Bu yoktu. Bunu değerlendirebilirim gitmek için. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. Bugün izlemeye gitmeyi planlıyorum. Starwars filmleri sinemada izlenmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede sinema da bir başka olur derim :) Umuyorum gitmişsinizdir :)

      Sil
  4. Bu filmin hiç bir serisini izlemedim desem :) Aslında seri halinde olan filmleri seviyorum fakat bir türlü bu filme odaklanamadım. Umarım bir gün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hepsi ile aynı elektir iği alamayabiliriz olsun çok film var :) Benimde uyuşamadığım :) Bir gün belki bir şans verirsiniz :)

      Sil
  5. Keşke eski tutkuyu izleyiciye aktarabilseydiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimizden ne gelirse aktarmaya çalışıyorum ama :) Teşekkür ederim yorum için :)

      Sil
  6. Merhabalar, Star Wars sayesinde bloğunuzu keşfetmiş oldum, takipteyim artık :)
    Ben sanırım hemen ilk haftasında gidip izledim filmi, o kayan yazıları sinema salonunda izlemeden içim rahat etmezdi; hatta bloğumda da kritiğini paylaştım :)
    Yeni nesil serinin iki filmini de sinemada izledim, lakin Rogue One'a gitmemiştim, keşke gitseymişim diyorum. İçlerinde bence en güzeli oydu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hoş geldiniz Ziyarete geleceğim :) Teşekkür ederim yorumunuz için...

      Sil
  7. Ben de çok severim en baştan yeniden izlemeyi çok istiyorum zaman bulabilirsem. Mutlu yıllar canımmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Sizinde Yeni yılınız mutlulukla geçsin sevdiklerinizle ailenizle çok mutlu olursunuz inşallah :)

      Sil
  8. Dövme de ben star wars'u doğru düzgün hiç izlemedim sanırım , birini izlemiştim ama hangisi emin değilim , arada babam izlerken ufak ufak izlediğim oldu ama anlayamadım baştan doğru düzgün mü izlemem gerek ki bilmiyorum artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahhahahahah Alemsin sen ya Nur Baştan izle sarmassa ileride izlersin :) Hepsi aynı tad vermeye bilir filimlerin :)

      Sil

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz