28 Mart 2015 Cumartesi

Kitap Tanıtımı /Angutyus Fedai

                                                                            Fedai

Eskiden böyle değildi bu işler,en sağlam fedaileri mahpuslarda bulurduk.Şimdi değişti.Fedai 
demiyorlar,güvenlik diyorlar.Sabıkası olmayacak diyorlar.Eğitim almış olacak,sertifikası olacak
diyorlar. Okumuş olacak diyorlar.

Ankara'nın varoşunda geçen soğuk ve yaralı çocukluk yıllarının ardından tüm yüklerini geçmişte bırakan, onu eve bağlayan herhangi bir şey kalmamış,ama gidecek hiçbir yeri de olmayan,kimsesiz,
tek başına bir genç adam.İçindeki öfke ve isyan duygusuyla oralarda bir yerlerde yaşanacak bir şeylerin, belki de onu sevecek birilerinin olduğu hayaliyle adımlıyor sokakları.
O esnada Ankara'nın karanlık,soğuk ve çirkin gecesinde, "derin"gece hayatının kurallarıyla yaşayan adamların, her an ölüme hazır evden çıkan transların,zorla çalıştırılan yabancı kadınların ve esrarengiz zevkleri olan kalantor iş adamlarının günü ise daha yeni başlıyor.

Benim gibi tabi ki biri romantik çok duygusal bir kitap okuyamaz :) arada okuduklarımda mevcuttur ama az genelde,polisiye, korku,macera,kişisel gelişim,tarih,biyografi,fantastik okumaktayım.Fedai okursanız hayalle gerçek arasında,kırık umutlarıyla,eksik hayalleriyle gerçek insanların hikayelerini olanca sertliğiyle kitapta anlatılmakta.Yeni maceralar da görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz