14 Nisan 2015 Salı

İzmir Kitap Fuarı 20 Yaşında

Selamlar ;
Sizi bilmem ama güneş azda olsa yüzünü gösterdiği şu günlerde benden mutlusu yok .. :) Baharın gelmesiyle etkinlikler bir bir gün ışığına çıkarken 18-26 Nisan tarihleri arasında  İzmir  20.Kez  kitap fuarı için kapılarını açıyor. İzmir de yaşamaktaysanız veya yolunuz düşerse bence kaçırmayın. Bilenen tüm yazarlar ve fuarın onur konuğu Süreyya Berfe olmakla beraber diğer yazarlar şunlardır.Can Dündar, Canan Tan, Ayşe Kulin, Hakan Günday, İlber Ortaylı, Deniz Kavukçuoğlu, Ece Temelkuran, Ali Kırca, Yüksel Pazarkaya, Mine Söğüt, Enver Aysever, Haydar Ergülen, Ercan Kesal, Semih Poroy, Zeynep Oral, Nihat Behram, Ataol Behramoğlu ve pek çok değerli yazar, şair, bilim insanı dokuz gün süresince okurlarıyla bir araya gelecek.Fuar her zamanki yerinde Kültürparkın içinde aynı salonlarda olacaktır.
   
İzmir Kitap Fuarı ayrıca 100 yaşını kutlayan Aziz Nesin’in portre karikatürlerinden oluşan bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Cihan Demirci’nin küratörlüğünde hazırlanan sergide 50’nin üzerinde Aziz Nesin portresi okurları karşılayacak.Kuruluşundan bu yana olan tüm afişler,fotoğraflarda yayınlanacak.Kapanış gününe kadar Fuara giriş ücretsizdir.Her gün 11:00 20:00 saatlerinde açık olup kapanış günü 19:00 kadar ziyaret edilebilir.Güzel bir etkinliği hele ki İzmir deyseniz kaçırmayın derim. Mutlu günler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz