18 Şubat 2016 Perşembe

Kitap Tanıtımı /Şahane Hatalar


Sarı oğlanla kitaplardan bahsederken sana bir kitap tavsiye edeceğim. Mutlaka okumalısın dedi. Getirdiği kitap başlığı ilgi çekici, tasarımı hoş bir kitaptı. Yazarın ismi Heather Mcelhatton yazarın  ilk kitabı  Diğer kitaplardan ayıran en büyük özelliği kaderinizin kendi elinizde oluşu :)) şaşırdınız dimi? 
Bu kitabı da normal kitaplar gibi 1. bölümden okumaya başlıyorsunuz ama 1. bölüm bittikten sonra kitap size seçme şansı sunuyor örnek vermek gerekirse 1. bölümün sonunda siz liseyi bitirmiş genç bir kızsınız ve ister üniversiteye gider isterseniz de tatile çıkarsınız burada yaptığınız seçime göre kitap sizi 3. bölüme git veya 5. bölüme git diye yönlendiriyor. yaptığınız her bir seçim sizi farklı bir hayata sürüklüyor yüzlerce son isterseniz yüzlerce farklı hayatı yaşayabiliyorsunuz ....



Şahane hatalara başlarken bayan olarak dünyaya geliyorsunuz. Ve öykünüz bununla beraber süreçlerinizi siz kendi ellerinizle yön vermektesiniz. Ve her sonda ölmek zorundasınız. Çünkü öykünüz bir yerde bitmeli takibi seçenekleriniz çok tekrar başa gelerek kendinize yeni bir öykünün içresinde bulmak tasınız Gerçek hayatta bu şekilde değil mi asla en iyinin hangisi olduğunu bilememek.

İyi kötü,doğru,yanlış,aslında hepsi bizim seçimlerimizden kaynaklanan durumlar  

Ben okurken yaşayarak okudum. Hislerime göre seçenekleri işaretledim. Okurken çok eğlendim. Şiddetle tavsiye ederim.. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz