29 Şubat 2016 Pazartesi

Sinemalarda Bu Ay/ Osman Pazarlama


Selam...
Türk yapımı filmlere bir garezim yok.Yeni vizyona giren yerli filmlere gitmekte miyim ? Hayır sebep olarak ilgimi çok fazla çekmemesi, magazin boyutunda gazetelerde sosyal medyada oyuncuların her türlü aile, arkadaş ve benzeri cılkı çıkana kadar gördüğümden Film yapımlarında oyunculukları bana çok inandırıcı gelmemekte. Romantik komedi zaten sevmiyorum. Ağ laklık içimi bayıyo velhasıl kelam Türk yapımına gitmem. Goncam yani namı değer (Sevgili) olunca işler değişmekte burda olmadığı zaman sürecinde geldiği vakit o ne isterse en torpillisinden en afillisinden olmakta. :))

İçiniz bayıldı aile durumlarından farkındayım. Konuya gelecek olursam Pazarlama işinde çalışan Osman Şaşmaz bir çok farklı ürünü olmasına rağmen satış yapamamaktadır. Osman'ın amacı en yakın arkadaşı Erkanla birlikte para kazanmak, köşeyi dönmek  ve hayallerindeki  kızla evlenmektir. Fakat Osman,nın müstakbel kayın pederi Osmanı işsiz güçsüz bir hayal perest olarak görmekte ve kızını ona vermemektedir. Osman ürünlerinin tanıtımı için değişik strateji ve taktikler geliştirmektedir.Ve olaylar bununla birlikte devam eder...   



Şahan Gökbakarın filmi beni kahkaya boğmadı. Orta karar film olması sürekli argodan medet umması açıkçası hoşuma gitmedi. Filmin sonu güzel toparlayıcı sahnelerin olması gayet iyi,di. Film için çok bir beklentiye girmeyin derim.Ağız dolusu kahkahalara boğulmuyorsunuz. Oyunculuklar orta karardı. Bence vasat bir filmdi.Yinede günü kurtarmak için gidebilirsiniz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz