20 Ekim 2016 Perşembe

Sinemalarda Bu ay / Muhteşem Yedili


Geçen sinemaya gittim ondan bahsedeyim dedim. Gittiğim film bir western filmi idi Muhteşem Yedili. Oyuncu kadrosu baya iyi Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung- hun, Peter Sarsgaard, baya bir devam ediyor.


Konusuna gelecek olursak biraz klasik zengin ve güçlü bir adam altın çıkarmak için masum bir kasaba ahalisini kendi kasabalarından kovmak ister. Hatta kasabalıları korkutmak için kiliseyi yakar kafasına göre insanları öldürür.

Kasabalı kocası bu adam tarafından öldürülmüş olan bir kadın paralı silahşör tutmak için yola düşer bu sırada yolu bir ödül avcısı olan Denzel Washingtonla kesişir. Ondan kasabasını bu haydutlara karşı korumasını ister.

Bu ödül avcısı en az kendi kadar ilginç tiplerden bir ekip kurar. Ödül avcısı, Kumarbaz, Keskin nişancı, Kanun kaçağı, suikastçı, iz sürücü ve kızılderili. Bu 7 kişi kasabaya gider ve aksiyon başlar.

Bence Akira Kurosavanın 1954 yapımı 7 samuray filminin modern western versiyonu. Ama 7 samuray o kadar kült olmuş bir film ki benzerleri yüzlerce kez çekilmiştir.

Sonuca gelirsek oyuncu kadrosu iyi, konu biraz klasik olsa da iyi görsel efektler baya bir iyi ben keyifle izledim. tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. Muhteşem Yedili filmini çok merak ediyordum. Kadrosu da guzel. Yazinin sonunda gorsel efektlerden bahsedince daha bir merak eder oldum acikcasi.
    Yakında izleyeceğim, tabi vakit yaratabilirsem :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevdim izlerken sende izle bakalım Kadro efsane Bende hem izlediklerim hemde yazılacaklar çok fazla hemde izlenecekler :( yeminle zor bir durum :))) Ben teşekkür ederim yorum için :)))

      Sil
  2. Ben daha yeni izledim bu filmi. Ayrıca burada okuduğumu da hiç hatırlamıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bak ben daha yeni geldim buraya anca :) Gözünden kaçmış olabilir bu kısım....

      Sil
    2. Abdullah Bloguna baktığımda sürekli reklam teması çıkıyor. Bir süreden sonra tam okumaya başladım reklam reklam :((( Bir sorun mu var siten de

      Sil
  3. Mayısss ben buraya yorum yapmıştım ama, benim yorumlar senin blogta nereye kayboluyor anlamıyorum 😢. Bak ağlattın beni gördünmü bul yorumlarımı yaaa banane 😂😂. Yok yorum yapmamı istemiyorsan o başka o zaman 😂😂 ama özledim ki ben seni 😍😙❤💙

    YanıtlaSil

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz