8 Mayıs 2016 Pazar

Sİnemalarda Bu Ay / Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı


Uzun zamandır beklediğimiz film nihayet vizyonda. Cuma 


akşamı 21:00 için biletlerimizi aldık. Salon full doluydu. Saatimizin gelmesiyle koltuklara yerleştik. İlk izlenimlerime gelince olağanüstü bir marvel filmi Görsel şöleni,kurgusu çizgi romanlarından okuduğunuz sahnelerinin bazı bölümleri beyaz perdede görmek heyecan vericiydi. Dövüş sahnelerin hepsi mükemmeldi. Kahramanların çok olması nedeniyle nasıl bağlantı kuracaksınız diye düşünürken hepsi yerli yerinde cuk diye oturmuş. Hiç birisi sakıl durmamış verilen araya kadar bir saniye bile gözümü kırpmadan izledim. Hatta ara olmasın bile diye düşündüm. Filmin ikinci yarısında örümcek adamın ekibe katılmasıyla birlikte film çok daha renkli bir hale geldi. Özellikle örümcek adamın dövüş sahnelerinde yaptığı gevezelik ve çocuksu tavırları sinema salonunu kahkahaya boğdu. 






Filmin konusu İlk iki avangers,thor 2 ve bu filmin başında Nijerya,da yenilmezlerin karıştığı olaylar sonucunda sivil can kayıpları yaşanmıştır. Birleşmiş milletler yenilmezlerin daha kontrol edilebilir bir güç olması için yenilmezlerin bağlı olacağı bir üst komisyon kurma kararı almıştır. Bu karar kahramanları ikiye böler başını demir adamın çektiği hükumeti destekleyen grup ve kaptan amerikanın başında olduğu yenilmezlerin kendi kararlarını kendi vermesi düşünen grup. Viyana da yapılan birleşmiş milletler toplantısı sırasında dışarıda bomba patlar ve tüm basına bu bombadan sonra kış askerinin resmi lanse edilir. Kış askeri kaptan amerikanın çocukluk arkadaşıdır. Kaptan Amerika arkadaşının masum olduğuna inanmaktadır. Böylece kahramanlar arasında iç savaş başlar. Soluksuz izleyeceğiniz bir 2,5 saat sizi bekler...

    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz