28 Mayıs 2016 Cumartesi

Atölye Kafası


Düğün,nişan,kına,kokteyl,baby shower,sünnet,mevlit,cenaze, doğum günü,gelinlik, nişanlık bunların hepsi için Alo Mayıs sizler için var hattını arayabilirsiniz. :)) Halayda elinde mendille, zılgıt ise itina ile çekilir. Hedefimiz müşteri odaklı olup müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuştur. Ekibimle ben sizin için varız :) Mayıs ayı bereketli bir ay olup saydıklarımın bir çoğuna gitmeye nail oldum. Güzel olmasına güzel ama buralardan biraz uzaklaşınca, pc başına gelince konu birikti nerden başlasam diye karalara bağlandım. 




İlk düşünce neyse doğrudur mantığından yola çıkarak sizlere yine gitmiş olduğum bir yerden bahsedeyim. Bu aralar Balat semalarında dolanıp duruyorum. İçimdeki eskiye özlem beni buralara getiriyor. Arnavut kaldırımları, taşları,renkli cumbalı evler,kimi yerde gizli bir çeşme, yani demem o ki azizim yaşanmışlık var.  O tarihin kokusu var. Evlere baktığımda  zihnimde bin bir çeşit hayal plaktan çalan musiki sesleri...





 Şimdi ne var önüm, arkam, sağım, solum, ruhsuz beton yığınları. :(( geçici değerlere bu kadar yatırım. Eski naftalin kokan değerlere yatırım ????? Yine isyanlardayım Azizim... 





Mekanımız  Atölye Kafası yine sobasıyla meşhur kışın kestane pişer kömür ateşiyle ısınırsınız. Tavanları gayet yüksek olup marangozluk ve ahşap dekorasyon işleriyle uğraşırken abi kardeş cafeye dönüştürmüşlerdir. 



En büyük farkları nasıl yani,yi duyar gibiyim. Oturduğunuz sandalyeden çay ikram edilen tabak altlıklarına,çay kaşıkları, duvarlarda duran kasalara,sandıklara,peçetelikler,masalara, kadar hepsi satılıktır. Böylede işlevsel güzel bir yanı mevcut. Beğendiğin bir ürünü anında seçme şansınız var. 

Güzel bir kara tahtada Aylık programlarda var. Mayıs ayı takviminde Keçe keçe work shop, Masal gecesi,Sinema günü,Akustik adam Konser,gibi aktivitelerde mevcut. Rezervasyon yapılması şart.   












 Menüde ise pekin ördeği beklemeyin. 





Çay,kahve çeşitleri simit çeşitleri sucuklu,karperli,kaşarlı, tatlı çeşitleriyle noktalanmıştır. Az öz Ohh miss daha ne olsun. Çok çeşit koyup vasat olmasından sa az olup kaliteyi yüksek tutmak istemişlerdir.  Atölye Kafası 9 aylık bir mekandır. Çalışanlar inanılmaz güler yüzlü, müzikler beyni yormayan gayet yumuşak dinle nesidir. Mekan yeri çok basit Balat'ta İBB Haliç Sosyal Tesislerinin tam karşısında çaprazında kalmaktadır. Balat yolunuz düşerse bir uğrayın. Çok seveceksiniz :) Mayıs puanı Bol yıldızlı Sekizdir... 
















  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz