17 Mayıs 2015 Pazar

Sinemalarda Bu Ay / Niyazi Gül Dört Nala

Geniş bir kadroya sahip olan , Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen, Ayşenil Şamlıoğlu Ata Demirer,Demet Akbağ gibi böyle güzel bir kadroya vasat bir film, açıkçası beklemezdim. Profesör Niyazı Gül (Ata Demirer) veteriner hekimdir. Kendi halinde bir hayat sürmektedir. Yardımcısı Hediye (Şebnem Bozoklu ) çok konuşan, her şeye maydanoz olan ve bir o kadarda ona yakın bir kişiliktir. Niyazı hayvanlara güç veren bir formül üretmeye çalışır bu formül ona dedesinden miras kalmıştır.


Dedesi formülü ölmeden önce küçük Niyazi'ye vermeye çalışmış fakat formülde ki son maddeyi veremeden vefat etmiştir. Sultan ve Rıza ise birbirlerine hem aşık hem düşman sosyetik ve zengin iki karakterdir. Bunlar bir iddiaya girer Rıza kazanırsa Sultanla evlenmek ister Sultan kazanırsa Rızanın tüm mal varlığına el koyacaktır. Ve hikaye başlar.Rıza ile sultanın yani Demet Akbağ Levent Ülgen çok bağdaştıramadım. Her zaman ki klasik Türk filmlerine bol göndermeler olması da biraz kabak tadı vermiş. Film sanki güldürmek adına biraz zoraki bir skeç tadında olmuş. Film temposunun sonlara doğru daha düşmesi ve hiç yakışmayacak şekilde bitmesi beni hayretler içinde bıraktı. Eyvah Eyvah serisi ile kıyaslarsanız vasat bir film olmuş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz