21 Nisan 2015 Salı

İstanbul Kitapçısı

Bir şehri tanımak ve tanıtmak, o şehrin bilinmesiyle yakından ilgilidir. Söz konusu olan şehir İstanbul ise bu çalışmalar daha kapsamlı bir ilim ve derinleşme ister. Kitap, bugünden geleceğe bırakılan mektuplar gibidir. Birçok insan ömrünü içine alan, kültürlerin kaynaştığı, buluştuğu kadim bir şehrin lisanına tercüman olacak kitapları vücuda getirmenin önemli bir kültür hizmeti olacağına inandık.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş., kurulduğu günden bu yana, Prestij Kitap yayımcılığı başta olmak üzere, İstanbul’un kültür ve sanat değerlerinin İstanbul, Türkiye ve Dünya ölçeğinde kitap okurları, araştırmacılar ve alanın ilgilileri ile buluşturulmasına azami bir özen göstermiştir.
İstanbul’umuzun birçok noktasında hizmet veren İstanbul Kitapçısı, bu özenin en güzel örneğidir. İstanbul’u merak edenlerin, İstanbul’u araştıranların, İstanbul ile yolu kesişenlerin mutlaka İstanbul Kitapçısı’na uğrak verdiğini biliyoruz. İstanbul Kitapçısı gerek Kültür A.Ş. yayınları gerekse İstanbul ile ilgili taranan geniş bir yayın ağıyla, önemli bir kitap satış noktasıdır.




Sarıyer de vapura yetişmeye çalışırken bir anda gördüğüm ve hemen sizlerle paylaşmak istediğim İstanbul Kitapçısı indirimler olmakla beraber ,yeni çıkanlar,İstanbulla ilgili tarih,masal,kaybolan eserler,çocuklara yönelik eğitici kitaplar, efsaneler,sufilik,harem ve cariyelik,Selim han olmak üzere kampanyalar,dan yararlanma fırsatlarını elde edebilirsiniz.Kredi kartı geçerlidir.üye olabilirsiniz siparişinizi takip edebilirsiniz. Sitenin adı www.istanbulkitapcisi.com bence bir bakmalısınız gerçekten ilginç eserler olmakla yepyeni bir kitap dünyasının içresinde kaybolacağınıza eminim hoş çakalın.. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz