10 Nisan 2015 Cuma

Sinemalarda Bu Ay/ Hızlı Ve Öfkeli 7

Merhabalar;
Serinin her zaman ki aksiyonuyla devam eden 7 yine Goncam ( Sevgili) ısrarlarına ve bunun tüm serilerini izleyip hadi çıkmış gidelim demesiyle kendimizi sinema salonunda bulmamız bir oldu :) İlk önce özete geçmeden önce bir kaç hususa değinmeden edemeyeceğim. Benim gibi sinemayı çok seven birini bile bazen salonlarda yapılan hal hareketler davranışlar gerçekten çileden çıkartmakta. Bağırıp çağırıp konuşan mı, haşır haşır evden getirdiği poşetiyle bir şeyler atıştıran mı, daha film bitmeden kalkmaya çalışan mı, ki benim boyum selvi değil :) artık neredeyse önümüzdeki iki erkeğe artık bir otursanız da bizde alt yazıları okusak kıvamına getiren şahıslara bir tek sizler yoksunuz biraz saygı biraz adabı muaşeret davet edip, görgü kurallarına girme işlemlerini başka zamana bırakıp. Uzun uzun nelere sinirlendiğimi yazmak isterim....


Paul Walker'in vefatıyla film izlerken biraz duygusal hislerle izliyor insan.Film de aksiyon,gerilim,azda olsa duygusallık hepsi içinde mevcut olmakla beraber; Jason Statham gelişi filmi daha hızlı tempoyla izlememizi sağlamakta tabi ki diğer oyuncuların performansları Vin Diesel,Paul Walker gibi ustaların filmin çıtasını çok yükseklere taşımakta ayrıca film yüksek bir görsellik ve efektler filmin yüksek bir bütçe ve büyük bir emek harcandığını anlamaktayız. Son sahneler minik bir ip ucu verirsek çok duygu yüklüydü.Tahmin edeceğiniz gibi Paul Walker için ayrılmıştı. sırf kadrosu için bile izlenebilir.Filmin başından sonuna kadar zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Biz akşam 22:00 seansına girmemize rağmen hafta içi olmasına karşın salon doluydu.Cuma,Cumartesi,Pazar  783.692 seyirci rakamına ulaşmıştır.Gün ve gün daha katlanarak artmaktadır.Sizlere tavsiyem gidin izleyin.İyi seyirler.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz