12 Nisan 2015 Pazar

KADIKÖY'DE SANAT SOKAĞA ÇIKIYOR

Merhabalar ;
Bugün havanın güzel olmasıyla kendimizi dışarıya atan sevgili ile ben hafif esintiyle beraber bol bol yürüyüş yapma fırsatımız oldu. Günün ayrıntıları için ne yedik, nereye gittik, neler yaptık sizin için daha sonra anlatacağım . Ona gelmeden önce gün içersin de arkadaşlarımla yazışmalarım da pazar günü bir etkinlik olduğunu ve herkesin katılabileceğini duyunca hemen sizlere de bu etkinlikten bahsetmek istedim. Ünlü İtalyan sanatçı Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan’ı “Dünya Sanat Günü” olarak kabul eden UPSD, Kadıköy Belediyesi ile el ele vererek çeşitli sanat etkinliklerine imza atacak.
12 Nisan Pazar günü 10.00 -18.00 saatleri arasında Şaşkınbakkal-Erenköy arasında stantlar kurulacak ve gün boyu canlı müzik  ve pandomim sanatçıları gibi çeşitli aktiviteler olacak. Önemli yayın evleri, sanat kurumları, müzeler ve vakıfların katkısıyla 35 adet stand kurularak sanat kitapları, müzeler ve sanat kurumlarının tasarım mağazalarının ürünleri satılacak.Gitmek isteyenler için Aşağıda yer bildirimi yaptım.Herkese hoşçakalın der Yeni maceralarda görüşmek dileğiyle.. 

Tarih: 12 Nisan Pazar Saat: 10:00-18-00 
Yer:Bağdat Caddesi/Şaşkın Bakkal Kazım Kulan Çarşısı Önü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz