24 Ekim 2016 Pazartesi

J'adore Chocolatier

Çikolatayı sevmeyen birine bile bir tabak tatlı yedirten yer. Atmosfer,ambiyans, Küçücük ufacık içi dolu turşucuk kıvamında bir mekan hayal edin. İlk giriş katında gözünüzü alabildiğine çikolata mekanın iç kısmında öyle güzel bir koku bildiğiniz çikolata..   






















Ve hepsi birbirinden muhteşem  tatlar. J'adore  Chocolatier sürekli gittiğim bir mekan. Tabi kaplumbağa hızıyla anca bugün sizlere taktim edebiliyorum. :))



İlk önce şunu söyleyebilirim ki..
 Hafta sonu giderseniz şayet maşallah bir kuyruk bir kuyruk mekan ufak bir alan içerisinde olduğu için sıra 

bekliyorsunuz. 








Bunu göze alarak gidiniz. Sonra vay efendim bekliyorum. Çok sıra var. Offf Pofff diye sitem etmeyin...











Çikolatalar inanılmaz kaliteli aklınızdan bir tatlıcı ne kadar popiler olabilir diye geçirmeyin. Çünkü tatlıları yediniz anda zaten başlıyor ziyafet şöleni. Mekanın en favorisi Oh La La Beatrice Bir tabakta yoğun olarak eritilmiş çikolata meyve parçaları ve ortasında krem şantı.





İsterseniz Bir tane söyleyip iki servis de açıyorlar. Çok yoğun kıvamında olduğundan genelde gözlemlediğim bu şekilde. Fondusü enfes. Suflesi üzerinde şeker parçacıklı hafif yanık ama nasıl bir tat bırakıyor ağızda size anlatamam. Tüm ürünler taze, kekler meyve parçacıklar, yoğunluk Fransız sansa,da mekanı  bende öyle sandım. İtalyan,mış efendim.    







Mekanın yanında bir yer daha var. Orası,da yanılmıyorsam şayet Pizza,makarna üzerine çünkü oranında methiyesi bir hayli fazla.Başka şubesi yok  Maalesef iki adımda bir değil.  Fiyatlar aşırı pahalı değil.  Mekan size başka bir dünya vaadi vermiyor.  Es verirsem şayet Şunu söylüyor. Benim adım kalite.... Kesinlikle tavsiye ederim...    

 J'adore Chocolatier Nerede mi???? Beyoğlun ,da  Ana cadde üzerinde en bilindik kilise nin karşısında tam çaprazındaki sokakta. 




Adres: Asmalımescit Mahallesi İstiklal Caddesi Emir Nevruz Sokak No: 2/H  Beyoğlu,İstanbul 





4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. ay ben burayı kaçırmışım kusuruma bakmayın :))) Tavsiye ederim gidin buraya

      Sil
  2. Ah ne bayılırım buraya. Kokusu, şekilleri, her bir şeyi:-)
    Tanrı'ya hiç kızmıyorum brokiliyi yarattığı için, kakao ağacını yaratması affettiriyor :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))) Çok iyi di yazın :))))) Bende bayılıyorum ama Ramazan dan sonra fuull diyet ve spor yapmam farz oldu :( :) Bu tatlı durumları bitirdi bizi.....

      Sil

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz