15 Nisan 2015 Çarşamba

Sinemalarda Bu Ay/ Kocan Kadar Konuş

İyi Geceler;
Kitaplarını almış olduğum fakat henüz okuma fırsatı bulamadığım hazır vizyona girmişken izleyip size fikirlerimi anlatacağım film 'kocan kadar konuş' Film de her zaman olduğu gibi 30 yaş sendromuna sokulan Türk kızlarımızı anlatılmakta, film de komik sahnelerin olmasına karşın bol bol serpiştirilmiş reklamdan biraz sıkılmadım desem yalan olmaz. Bazı yerlerde kendimi ve çevremde ki kızları bire bir gördüm. Tabi ki size ip ucu vermeyeceğim... sevgilimi de gördüm.

Merak etmeyin erkekler sizleri de işin içine dahil etmeliyim. Eşiniz, sevgiliniz, arkadaş gruplarıyla gayet eğlenceli, kafa dağıtmak ve gülmek için gidilir. Ezgi Molanın Oyunculuğu çok iyi olup Murat Yıldırımın Bazı donuk sahnelerine karşın Ezgi Mola hem Murat Yıldırımdan rol çalıp hemde ikisini de oyunculuk açısından sırtlamıştır.İkisinin uyumu fena olmamakla beraber, Nevra Serezli, Cem Kılıç, Şebnem Sönmez, gibi Tiyatro kökenli sanatçıların olması da filme artı katmakta Kabak tadı veren Türk kızlarının iç sesiydi durumları Kadınlar üzerinden yapılan evlilik muhabbetleri ve evlenmezlerse yolun sonuna geldik durumları biraz kabak tadı verse de yinede çok ön yargılı olmayıp kitaplarını da okuyacağım. Onlar içinde yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.Hoşçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz